Andy veelzijdig schoonmaakmiddel citroengeur vloeibaar 1 l (doos 6 liter)

Andy Veelzijdig schoonmaakmiddel citroengeur vloeibaar 1 l (doos 6 liter)
€ 12,91
(€ 15,62 incl. BTW)
Bestellen

Artikelbeschrijving

  • Het vertrouwde merk Andy staat bekend om de uitstekende prestaties en het snelle resultaat. Van vloeren tot aanrechten, in badkamers of keukens, deze vloeibare reiniger verwijdert snel hardnekkig vuil en vlekken. U heeft maar een heel klein beetje van het product nodig, zodat u tijd en geld bespaart. De formule van deze vloeistof zorgt voor een prachtige, kenmerkende glans zonder vlekken of strepen. De frisse citroengeur heeft een verfrissende, duurzame werking tegen hinderlijke geurtjes.
  • Dit product is geschikt voor gebruik op alle harde, waterbestendige oppervlakken in elke ruimte. Het is sterk genoeg om direct op vlekken of vuil te gebruiken, maar mild genoeg als middel voor de dagelijkse schoonmaak. De geconcentreerde formule kan direct op zeer vuile oppervlakken worden gebruikt, of verdund worden gebruikt met een vochtige doek of dweil. De chemicaliën in dit product zijn biologisch afbreekbaar en dus minder belastend voor het milieu en uw werkomgeving.
  • Deze fles van 1 l is perfect om thuis of op kantoor bij de hand te houden. U bergt de fles gewoon op onder het aanrecht of in een schoonmaakkast. De karakteristieke citroengele fles heeft een brede greep zodat u de oplossing met gemak kunt gieten en mengen. Met de schroefdop kunt u het morsen tegengaan en het product in kleinere doses afmeten. Draai de dop na gebruik stevig vast om de inhoud tot 24 maanden veilig te bewaren.

Prijzen & bestellen

Vanaf aantalPrijs excl. BTWPrijs incl. BTW
1€ 12,91€ 15,62
Bestellen
Bestellen

Specificaties

Artikelcode:335847 
EAN code:8712561817035 
Merk:ANDY 
Artikelgroep:Reiniging | facilitair | medisch > Reinigingsmiddelen | chemische middelen | zeep | doekjes > Allesreinigers & ontvetters 
Beschikbaar:Uit voorraad leverbaar 
Verpakking:Verpakking 
Bestellen per:
>