Over ons


Tetrix, uw partner als het om uw kantoor gaat!

Met méér dan 20 jaar ervaring, een deskundig team en betrouwbare leveranciers is Tetrix Kantoor uitgegroeid tot een begrip in het land van kantoorinrichting. Het conceptueel inrichten van kantoren zit in ons bloed. Dit doen wij door heel Nederland, van kleine tot grote turn-key projecten.  Onze filosofie komt in alle concepten tot uiting, waarbij het menselijk aspect één van de belangrijkste pijlers is. Door de jaren heen hebben wij ons bovendien gespecialiseerd in de verkoop van kantoorbenodigdheden en kantoorapparatuur. Hiermee zijn wij uw totaalleverancier als het om uw kantoor gaat!


Hét verschil maken

Al vanaf het begin vullen wij de term kantoorinrichting op geheel eigen wijze in. Vanuit een relatie met de klant waarin openheid en betrokkenheid centraal staan.

Onze creativiteit en passie komt in al onze maatwerkconcepten tot uiting. Soms eigenzinnig, maar altijd met oog voor functionaliteit en ergonomie. Hierin spelen onze mensen een cruciale rol. Wij zijn zeer betrokken bij onze relaties en doen graag een stapje extra. Tijdens de uitvoeringsfase van het project zijn wij vaak bij u op kantoor aanwezig. Wij denken mee in originele en efficiënte oplossingen en bewaken het kantoorconcept van onze klant goed. Wij houden de lijnen kort met een team van zeer gedreven vakmensen. Daar maken wij graag hét verschil!

 

Ons Credo

U, onze klanten, voorzien van hoogwaardige kwalitatieve kantooroplossingen, waardoor enerzijds ons imago als totaalleverancier wordt versterkt. En wij anderzijds, u voorzien in de wensen en behoeften om efficiënter en plezieriger te kunnen werken.

 

Samen werken aan Samenwerken! 

 
>