• Home >
  • Klantenservice

Klantenservice

Online bestellen bij Tetrix
U vindt wat u zoekt via het online bestelsysteem. Met een snel en slim zoeksysteem vindt u razendsnel alle informatie over producten en diensten waarin u geïnteresseerd bent. Artikelen bestellen is al net zo eenvoudig. Heeft u een product geselecteerd, dan voegt u dat eenvoudig toe aan uw elektronische orderformulier. Met één druk op de knop is de bestelling een feit.

Leveringsvoorwaarden
Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u akkoord met onze leveringsvoorwaarden.

Vertrouwelijkheid en Privacy
Tetrix gebruikt uw klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor u ze verstrekt hebt: het zo goed mogelijk verwerken van uw orders. Tetrix draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Uw gegevens zullen uitsluitend worden gebruikt om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te verwerken en te bezorgen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Uw persoonlijke gegevens zullen wij niet aan derden verkopen.

Disclaimer
Deze website van Tetrix is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze relaties.

De informatie op deze website dient slechts te worden gebruikt voor algemene informatiedoeleinden. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Hoewel Tetrix zorgvuldigheid in acht neemt bij het verstrekken van informatie via deze website, kan Tetrix de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie niet garanderen. Tevens kan Tetrix niet garanderen dat deze website ononderbroken en foutloos functioneert. Gebruik van de geboden informatie geschiedt op eigen rekening en risico. Tetrix is in geen geval aansprakelijk voor enige schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de op deze website beschikbare informatie.

Tetrix behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving, wijzigingen en correcties aan te breng


Tetrix, uw partner 'als het om uw kantoor gaat'.


>