Apple stroomadapter, magsafe 2, 60 watt

Apple Stroomadapter, MagSafe 2, 60 Watt
€ 72,78
(€ 88,06 incl. BTW)
Bestellen

Artikelbeschrijving

  • De MagSafe 2-lichtnetadapter van 60 watt is voorzien van een magnetische gelijkstroomstekker. Bij teveel druk, bijvoorbeeld als iemand erover struikelt, schiet de kabel los en uw MacBook Pro blijft gewoon op zijn plaats staan. De magnetische aansluiting helpt ook voorkomen dat de kabel na verloop van tijd slijt of rafelt. Daarnaast trekt de magnetische gelijkstroomaansluiting de stekker naar de juiste plaats, zodat er snel een goede verbinding tot stand komt.
  • Als de stekker eenmaal stevig vast zit, licht het led-lampje aan de kop van de gelijkstroomstekker op; oranje licht duidt erop dat de notebook wordt opgeladen en een groen licht duidt op een volledige lading. Er wordt een netsnoer met de adapter meegeleverd voor een maximale snoerlengte, en de gebruiker kan met de lichtnetadapter (ook meegeleverd) nog eenvoudiger en compacter reizen.
  • De adapter is een ideale reisgenoot en het ingenieuze ontwerp zorgt ervoor dat de gelijkstroomkabel keurig wordt opgerold als u het niet gebruikt. Deze lichtnetadapter laadt de lithium-polymeerbatterij op terwijl de computer uit of in sluimerstand staat. De adapter laadt het systeem ook op bij gebruik zonder batterij.

Prijzen & bestellen

Vanaf aantalPrijs excl. BTWPrijs incl. BTW
1€ 72,78€ 88,06
Bestellen
Bestellen

Specificaties

Artikelcode:341298 
EAN code:0885909575763 
Merk:APPLE 
Artikelgroep:Digitale Opslag | Software | Accessoires > Power > Power Management 
Beschikbaar:Op bestelling 
Verpakking:Stuk 
Bestellen per:
>